Афонські старці пророкували перемогу України у війні з Росією, швидке відродження нашої країни та її процвітання. Раніше вони не раз попереджали про крах свого частого гостя - втікача президента Віктора Януковича. Безліч знаків вказувало на близький напад Росії на Україну. А старці з гори Афон вже давно розповіли, чим вона закінчиться.

Афонські старці

На війну з Росією вказувало безліч знаків. Чого тільки варта історія з білими голубами, яких, після молитви за Україну Папа Римський Франциск випустив зі свого вікна. Птахи, що несуть світ, повинні були вирватися в небо на очах у всього світу. Але замість цього тисячі паломників побачили страшну картину, як на них напали чайка і ворон. Більшість повірила – це знак згори!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Афонські старці

Але афонські старці заявили, що Русь абсолютно точно має шанс на своє відродження після 2021 року з центром у Києві. Стартом буде з'єднання на небі Сатурна і Юпітера в день сонцестояння 21 грудня 2020 року (з точки зору зірок – це грандіозне епохальна подія для всіх нас).

Афонські старці

Афонські старці додали, що погано жити українцям залишилося рівно до 2021. З цього року і по 2033 рік почнеться різке зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни страпиться нове “китайське диво”.

З волі Божої, судилося нам створити могутню державу, як Київська Русь, бо дух святий Русі перебуває у Києві, і його розбудили люди. 22 роки - це був лише летаргічний сон великого народу.

Росія зазнає краху, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією. Її чекає ізоляція і самодержавство. Втім російський імператор протримається на троні лише 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і включатися в державу українську на правах незалежних територій.

На Київський престол зійде князь, у часи якого почнеться відродження України, країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років перебування під владою Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар. Європа розділиться на два табори - Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, про відродження і розпад: Афонські старці розповіли, що чекає на Україну та Росію.

Як повідомляв портал Знай.uа, забуті Богом місця: за стінами келій відбувається таке, що змушує монахів скидати саван і тікати.

Також "Знай.ua" писав, відомий грецький пророк Паїсій Афонський розповів, що чекає на нас у 2019 році.