Державне агентство з питань кіно заборонило показ російського телесеріалу "Мисливці за караванами".

Як повідомляє прес-служба Держкіно на Facebook, відомство анулювало ліцензію на прокат цього кінопродукту.

"Державне агентство України з питань кіно на підставі висновку Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів заборонило показ телесеріалу" Мисливці за караванами", режисера Чекалова 2010 року (країна-виробник Росія)", - йдеться в повідомленні.

У ньому показують події 1986 року в Афганістані, коли у моджахедів з'явилися переносні зенітні комплекси "Стінгер".

Для керівництва цією небезпечною операцією на місце прибуває офіцер ГРУ ГШ командир розвідбату майор Оковалков, якого грає Олексій Серебряков, який повинен у що б то не стало добути зразок зенітного комплексу "Стінгер". Його загін потрапляє в засідку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: На телебаченні заборонили 162 російських фільми і серіали

Нагадаємо, що нещодавно глава Держкіно Пилип Іллєнко заявив про заборону ще трьох російських серіалів - телесеріалу "Каменська", "Загін", "Спецкор відділу розслідувань" і художнього фільму "Червоний лотос".

27 липня заборонили показ російського телесеріалу "Лягавий".