21 серпня стартує фестиваль "Z New Era", організований командою іншого відомого фестивалю - "Казантип", що проходив у Криму та Грузії. Цьогорічне дійство проведуть між селами Морське і Лугове в Березанському районі Миколаївської області.

Про це пише місцеве видання "НикВести".

"На 4 гектарах землі зосередили більше сотні робітників, які, не покладаючи рук, зводять вуличні кафе, танцполи, монтують сцени та оформляють територію", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Onuka і ДахаБраха - українські зірки на фестивалі SZIGET 2015 (фото)

Президент республіки "Z New Era" очікує на цьогорічному фестивалі 10 тисяч відвідувачів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Могло б бути більше, але щодня корективи вносить брак часу, адже від самої ідеї проведення Казантипу на Миколаївщині до її втілення пройшло менше місяця", - повідомили у прес-службі фестивалю.

Довідка. Республіка KaZaнтип (у різні роки носив також називалась Республіка Z, КаZантип) - щорічний міжнародний музичний фестиваль, який, до 2013 року, проводився в Криму.

Це - найбільш відомий фестиваль електронної музики на території колишнього СРСР. На фестивалі грає клубна та електронна музика, на танцполах фестивалю виступають діджеї та музичні колективи з різних країн світу.