Сьогодні популярна українська група Pianoбой презентувала нову пісню - "Кохання".

Як повідомляє Gazeta.ua, автором тексту і музики став Дмитро Шуров, який вперше виконав її на фестивалі Zaxidfest.

Інженер Френк Аркрайт зробив мастеринг пісні на культовій студії Abbey Road в Лондоні. Раніше він працював над альбомами Radiohead, Coldplay, Arcade Fire, Oasis, System of A Down, Placebo.

Музикант розповів, що ідею нової пісні виношував довго, але зважився її написати після весняного концерту в Києві на честь пам'яті загиблого в автокатастрофі лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

"Ця пісня адресована любові, як такій. Її, як і музику, важко пояснити і майже неможливо контролювати. Любов всередині і ми, прислухаючись до неї, живемо, поки вона не знаходить відгук в іншій людині. Тоді вона багаторазово посилюється і здатна творити дива і перемагати будь-яке зло"- сказав музикант.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: Скрябін випустив нову пісню, записану Кузьмою за життя (відео)

Нагадаємо, що ще раніше група заявляла про початок роботи над кліпом до нової композиції. Їм допомагала інтернаціональна команда з України, Франції та Росії, а головні ролі разом з Дімою Шуровим виконали артисти студії "Квартал 95" Володимир Зеленський та Олена Кравець.