Поліція Сполучених штатів провела обшук в будинку засновника глем-рок-гурту Kiss Джина Сіммонса в Лос-Анджелесі.

Про це пише CNN.

"Обшук здійснював підрозділ, що розслідує онлайн-злочини стосовно дітей. Представники влади запевнили, що ні музикант, ні його родина - не фігурують у справі. Інших подробиць - не розголошують, щоб не вплинути на хід розслідування", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Вийшов новий сингл "Pianoбой" під назвою "Кохання"

Що саме шукали правоохоронці - залишається невідомим.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представник вокаліста прокоментував, що обшук був пов'язаний зі злочином, який міг бути скоєний на території будинку у минулому році. На даний момент сам артист поїхав у тур із групою.

"Ми в шоці від того, що хтось використовував наш будинок для вчинення таких мерзенних злочинів", - написала дружина музиканта Шеннон Сіммонс у своєму Twitter.

Довідка. Американський гурт Kiss заснували в Нью-Йорку в 1973 році. Колектив грає в жанрах глем-рок, шок-рок та хард-рок.

Kiss відома яскравим сценічним макіяжем музикантів та екстравагантними концертними шоу, які супроводжуються піротехнічними ефектами. Група записала 20 студійних пластинок, які розійшлися тиражем більше 100 мільйонів копій.