Розпочалися зйомки українського серіалу під робочою назвою "Клініка", над яким працює команда "1+1 продакшн". Продюсерами серіалу стали Натела Чхартішвілі-Зацарінна та Роман Лукін. Пише Cultprostir.

У головній ролі - лікар-гінеколог Наталія Лелюх, відома за піснею співачки та радіоведучою Radio ROKS Соні Сотник "Гінеколог Наташа". Про свою героїню Наталія Лелюх розказала: "Моя героїня - головний лікар, головний діагност і "істина в останній інстанції" Віра Олексіївна. Ми з нею ровесниці, у неї теж 2 дітей. Вона відкрита спілкуванню та іронічна".

Читайте також: В Україні покажуть серіал про поліцейських нового покоління (фото)

За словами акторів, це будуть "реальні історії пацієнтів художньо зняті і з лікарськими коментарями".

"Вчора на зйомках був хлопчик, в якому мільярди мільярдів кодів зійшлися і дали талант, - пише Наталя у своєму блозі. Іллюша здивував всіх нас своєю приголомшливою здатністю "жити в запропонованих обставинах". Він "зробив" мене як доктора, бо в 2-х з 5-ти спільних сцен я злякалася не по-дитячому і по-мамськи, а злякалась, як лікар, що йому дійсно погано. Вся знімальна група тобі аплодує стоячи і знімає реально-віртуальний капелюх!"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Про те, коли телесеріал з'явиться на екрані продюсери поки що не повідомляють.