Відомий радянський і російський актор Михайло Свєтін переніс операцію в Гатчинській центральній районній лікарні Ленінградської області після екстреної госпіталізації в неділю, передає ВВС.

Стан 84-річного пацієнта оцінюється як важкий.

Актора госпіталізували з дачі, де він відпочивав. У Свєтіна діагностували геморагічний інсульт (гіпертонічне внутрішньомозковий крововилив).

"Операція завершена успішно, він переведений в реанімацію. Підключений до штучної вентиляції легенів, питання про транспортування в будь-який інший медичний заклад не стоїть", - повідомило джерело в міській адміністрації.

Читайте також: Валентин Гафт з "білого списку" попросився до "чорного"

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Михайло Свєтін - народний артист Росії, з 1980 року виступає на сцені Санкт-Петербурзького академічного театру комедії ім. Акімова. Фільмографія актора налічує понад 85 ролей.

Нагадаємо, у Москві помер 83-річний народний артист Росії і СРСР Лев Дуров.