Видання Mirror опублікувало рейтинг найбагатших знаменитостей поп-індустрії. Лідером списку став засновник музичного колективу U2 співак Боно. Його капітал становить 1.5 мільярда доларів. І цією сумою зірка зобов'язаний соціальній мережі Facebook.

Основну частину свого капіталу Боно заробив зовсім не завдяки концертам і продажу альбомів. Музикант вклав 64 млн. доларів у покупку 2,3 відсотка акцій Facebook. Протягом наступних 5 років вони принесли йому 1.4 мільярда доларів чистого доходу. Ця сума значно перевищує ту, яку співак зміг заробити за весь час своєї творчої кар'єри.

Читайте також: "Міньйони" зібрали в прокаті більше мільярда доларів

З такими результатами Боно випередив торішнього лідера Пола Маккартні, статок якого складає приблизно 1.2 мільярда доларів. На третьому місці розташувалася поп-зірка Мадонна, чий капітал становить 800 мільйонів.

Нагадуємо, що американська співачка Тейлор Свіфт стала лауреатом премії MTV Video Music Awards в головній номінації "Відео року" за кращі музичні відеокліпи. Співачка отримала перемогу з кліпом на пісню Bad Blood з останнього альбому "1989", записану разом з американським репером Кендриком Ламаром.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще