У суботу мукачівський гурт "Rock-H" виступить у реабілітаційному центрі "Джерело" для дітей з обмеженими можливостями.

Як повідомляє Zaxid.net, до них приєднаються Віктор Винник, Олександр Божик та Олеся Киричук.

Спільно з гуртом "Rock-H", Божиком та Винником виступатимуть дітки від трьох років. У кожного з них складний діагноз – ДЦП, аутизм чи синдром Дауна.

Вони будуть спільно збирати кошти на діяльність реабілітаційного центру.

Діти другий тиждень тренуються, адже через свої діагнози їм важко тримати музичні інструменти в руках. Деяким вихованцям їх прив'язують, щоб було зручніше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У двадцятирічного Віктора Мануйлова , який у "Джерелі" навчається вже років з п'ятнадцять, на цьогорічному концерті особлива місія – бути ведучим, а ще барабанщиком.

"Я хотів стати музикантом. Хотів грати на барабанах, гітарі, різних інструментах", – сказав він.

"Він дуже сильно хотів виступати, бо торік був на сцені зі скрипалем Василем Попадюком. Тож цього разу був засмучений, що не потрапив до списку. Тоді я попросила нашого керівника, щоби вона включила Андрія. І будемо виступати в театрі імені Заньковецької", – поділилася враженнями речник РЦ "Джерело" Наталя Сіреджук.

Квитки на концерт розкупили майже повністю.

Читайте також: На Волині відкрили перший в Україні пам'ятник Кузьмі (фото)

Нагадаємо, що нещодавно український письменник Сергій Жадан показав "Собаки в космосі" для бійців АТО в Сватовому та Біловодську Луганської області.