На розгляд парламенту внесли законопроект "Про позбавлення проросійських і просепаратистських діячів культури України звання" Народний артист України "".

Зокрема, нововведенням ініціатори пропонують позбавити звання "Народний артист України" Таїсію Повалій, Ані Лорак, Йосипа Кобзона і Миколу Баскова.

Читайте також: Лорак і Повалій у Львові порівняли з "курками" (фото)

За даними соціального інтернет-опитування, 39% респондентів підтримують рішення позбавити звання "народних артисток України" Ані Лорак та Таїсію Повалій. 27% українців підтримали варіант - "Так, вони заслужили", близько 17% налаштовані більш радикально і вважають, що співачок потрібно позбавити українського громадянства. 2% зазначили, що не знають, хто вони такі, і тільки 12% респондентів не хочуть відбирати у співачок звання "народних артисток".

Нагадаємо, Ані Лорак продовжує активно гастролювати по Росії, незважаючи на військовий конфлікт між країнами. Вона назвала ініціативу про позбавлення її звання народної артистки України "цькуванням" київської влади.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще