Директор одного із українських науково-дослідних інститутів розтратив гроші, які виділялися на ремонт державних будівель. Про це повідомляє столичне управління МВС.

На проведення у 2008 році капітального ремонту нежитлової будівлі в Подільському районі Києва Українському науково-дослідному інституту з бюджету виділили понад один мільйон гривень. Директор інституту уклав договір підряду з директором підприємства, яке мало проводити ремонтні роботи. Та вказані роботи фактично не були виконані.

Читайте також: Три квартири екс-міністра юстиції Лукаш заарештовані

У МВС повідомили, що директор вносив неправдиві відомості до актів приймання виконаних підрядних робіт, а гроші розтратив не за призначенням. Усі вилучені документи були направлені на експертизу.

Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у Черкаській області директор дитбудинку-інтернату вкрав 700 тисяч гривень, виділених на ремонт будівлі.