Прем'єр-міністр прогнозує введення Росією повного ембарго на український агроекспорт з 2016 року через набуття чинності угоди про зону вільної торгівлі України з ЄС. Пише Інтерфакс-Україна.

"Я так розумію, що вони повністю перекриють нам ринок, тому, коли дійде до нуля - будемо продовжувати шукати нові ринки і збільшувати обсяги експорту продукції", - Яценюк.

Читайте также: "Уряд має заборонити продаж рублів в обмінниках" - експерт

Як повідомлялося, Порошенко і голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер під час телефонної розмови підтвердили готовність до початку імплементації поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з 1 січня 2016 року

Проти створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС виступає Росія, яка є крупним торговим партнером Києва та намагалася нав'язати йому входження в Митний союз.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дмитро Медведєв заявив, що в Москві не бачать передумов для того, щоб домовитися до кінця поточного року з Україною і ЄС з питань, пов'язаних зі вступом в силу економічної частини Угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

За його словами, заборона на ввезення сільгосппродукції набуде чинності тільки у випадку застосування урядом України економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС.