Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відшкодує мешканцям Криму та Севастополю депозитні кошти, які знаходяться у проблемних чи вже ліквідованих банках.

Після окупації півострова багато вкладників не отримали свої кошти. Відтепер тимчасові адміністратори та ліквідатори фінустанов складуть списки з громадянами, яким мають відшкодувати збитки. Це буде стосуватися і мешканців з тимчасово окупованих територій.

Виплати по депозитам будуть відбуватися на материковій частині України. Для отримання грошей вкладники мають надати до установ паспорт, ідентифікаційний код та документ про відсутність громадянства країни-окупанта.

Читайте також: Експерти назвали валюти, які впадуть слідом за рублем та юанем

Зараз на території Криму не працюють українські банки у зв'язку із окупацією. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб сплачує кошти клієнтам, чия сума не перевищувала 200 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще