Вчора Національний банк України вирішив відкликати банківську ліцензію та ліквідувати публічне акціонерне товариство "Український комунальний банк".

Про це повідомляє прес-служба Нацбанку.

"У зв'язку з проведенням у м. Луганськ антитерористичної операції, наявністю загрози життю та здоров'ю працівників і клієнтів банку, а також неможливістю здійснення діяльності через технічні проблеми ПАТ "Укркомунбанк" з 1 серпня 2014 року призупинив діяльність", - сказано у повідомленні.

За даними НБУ, власники банку не захотіли здійснити державну реєстрацію на підконтрольній українській владі території.

Окрім того, "Укркомунбанк" не виконував зобов'язання перед кредиторами і вкладниками, у зв'язку з чим у травні 2015 року його віднесли до категорії неплатоспроможних.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читайте також: Інвесткомпанію з України підозрюють у шахрайстві на території США

За інформацією ЗМІ, бенефіціарним власником "Укркомунбанку" є екс-голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов.