Кримський півострів може відчути наслідки блокади у листопаді-грудні. Про це сказав колишній міністр курортів і туризму півострова Олександр Лієв, пише УНН.

За його словами, ціни на харчі зростуть лише наприкінці осені, адже поки що кримчани споживають власні сезонні продукти харчування.

Читайте також: На окупований Крим не пустили двісті мільйонів гривень держкоштів

"Дощове літо і дощова весна дали непоганий урожай і, якщо була б можливість куди його дівати, завозити як раніше туди добрива, то це були б мабуть рекордні врожаї. Зараз це непоганий урожай. Цей урожай дозволить ще місяці два не настільки сильно вплинути на ціни, навіть у зв'язку з цією акцією, щоб говорити про голодомор", - сказав Лієв.

Лієв також повідомив, що від окупації Криму найбільше постраждали підприємці, зокрема, туристичної та сільськогосподарської сфери.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За його словами, сьогодні у Криму найвищі ціни в Євразії. Вони по багатьом групам товарів рівні цінам в Токіо, Сінгапурі, Лондоні та Парижі.