Одеський припортовий завод уклав корупційну угоду на поставку газу. Такий висновок зробили учасники засідання Наглядової ради реформ держпідприємств.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

У засіданні брали участь міністри економіки, інфраструктури, аграрної політики, голова фонду держмайна, представник Президента в Кабінеті Міністрів, представники МВФ, ЄБРД та експерти.

"На мою пропозицію, в числі інших питань обговорили контракт із закупівлі газу, укладений Одеським припортовим заводом через підставну компанію. Прийшли до одноголосного висновку, що контракт корупційний і завдає великої шкоди нашому бюджету. Попередня оцінка цього збитку - 90 млн доларів на рік. Будемо зупиняти за допомогою прокуратури і всіма іншими методами", - заявив Саакашвілі.

Читайте також: Саакашвілі нагадав Яценюку про закінчення імунітету Кабміну

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше повідомлялося, що напередодні приватизації ОПЗ уклав газовий контракт з невідомою компанією. Відзначається, що ця угода мала позбавити завод частини валютної виручки.

З листопада на ОПЗ почала поставляти газ маловідома австрійська компанія з українським корінням Antra GmbH. Організація замінила структури групи "Приват", які з липня постачали на завод газ.