Сімферополь 8 березня сколихнула жахлива дорожньо-транспортна пригода.

Трагедія розгорнулася на проспекті Перемоги. Водій на Volvo S40 рухався з боку вулиці Лугової у напрямку Кечкеметської.

В якийсь момент чоловік із невстановленої причини звернув праворуч і врізався в зупинку громадського транспорту. В результаті, водій збив двох пішоходів.

Медики госпіталізували 39-річну жінку та 16-річну дівчину. У першої діагностували множинні травми, а у підлітка - забій, міжм'язову гематому правого стегна, а також множинні садна лівої гомілки і стегна.

Користувачі соцмереж стверджують: постраждалих було набагато більше, проте більшість відбулися незначними синцями та забоями і медичну допомогу їм надали на місці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

А ще очевидці заявили, що водій іномарки перевищив швидкість і був напідпитку. Правоохоронці поки не підтвердили цю інформацію.

Крім того, в мережі з'явилося відео одного зі свідків ДТП. Судячи з кадрів, над горе-водієм мало не влаштували самосуд. Однак на місце аварії вчасно нагодилися правоохоронці. У підписі до відео значиться, що постраждалих було четверо.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в страшному ДТП у Києві постраждало немовля.