У Харківській області в смт. Вільхівка сталася моторошна ДТП за участю 29-річного п'яного водія, який збив людей на зупинці.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Аварію зафіксували камери відеоспостереження. Після наїзду на людей, водій утік з місця пригоди, а його пасажир залишився до приїзду поліції.

На зупинці на момент ДТП знаходилося двоє людей, один з яких опинився під колесами автівки. Травми, що отримав 53-річний чоловік, були несумісні з життям, чоловік помер до приїзду медиків.

Правоохоронці розшукали водія. За попередньою версією, нетверезий водій намагався об'їхати авто, та, перевищивши швидкість, не впорався з керуванням і спрямував авто ВАЗ-21099 прямо на зупинку громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нараз триває слідство, правоохоронці з'ясовуютнь усі подробиці пригоди.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у столиці зіткнулися Daewoo Lanos з Toyota Camry. В результаті пасажири Daewoo отримали травм. Після зіткнення водія "японця" втік з місця пригоди.