В індійському штаті Західна Бенгалія поліція витратила цілий день на те, щоб перерахувати гроші, сховані на території всього будинку дрібним чиновником. Його запідозрили в отриманні хабарів.

Про це розповіли на NDTV.

"В будинку в місті Беллі співробітники правоохоронних органів знайшли 200 мільйонів рупій, що складає понад 3 мільйонів доларів, готівкою. Гроші лежали по схованках під плиткою підлоги, в шафах, матрацах, диванах, в баку для води у ванній кімнаті і в комоді", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Активіст у Рівному за 11 тисяч гривень відмазував від армії (фото, відео)

Щоб перерахувати готівку, довелось взяти три рахункові машинки та витратити 24 години. Крім того, виявили коштовності вартістю 1,4 мільйона рупій - близько 21 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Все це вилучили у молодшого помічника інженера Пранаб Адхікарі, який працював у муніципальних структурах.

Його місячна зарплата становила приблизно 45 тисяч рупій, тобто 691 долар.

Адхікарі підозрюють у хабарництві протягом 25 років. Він відповідав за видачу дозволів на будівництво.

Скаргу на нього написав один із забудовників.

Зрештою, Адхікарі зловили при отриманні хабара на суму 100 тисяч рупій - 1,5 тисячі доларів. Після обшуків будинку його арештували разом із сином, який імовірно теж причетний до корупції.