У сучасному світі у дітей багато розваг, але малювання на асфальті вони дуже полюбляють. Навесні та влітку, коли сприяє погода, можна побачити на дорогах веселі малюнки.

Дорослі іноді теж долучаються до такої розваги. Вони допомагають дітлахам зображувати різних персонажів улюблених мультиків.

Діти малюють популярних міньйонів, песиків та персонажів цікавого мультфільму Adventure time - Джейка і Фінна, а також рожеву принцесу Бубльгум.

За допомогою дорослих дітлахам вдалось відтворити шедевр живопису Леонардо да Вінчі – Мону Лізу. Вона постала перед глядачами у вигляді дивовижної істоти.

Читайте також: Діти Тернопільщини побажали бійцям АТО миру і любові (фото)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що вчені довели, що постійне перебування дітей поряд з дорослими сприяє появі стійкого зв'язку та нормального психічного розвитку дітлахів.