У мережі з'явилося відео рейду пітерських казаків по супермаркету "Ашан".

Відео супроводжується таким підписом: "Не вдавіться попкорном від сміху! Казачий рейд по Ашану в Петербурзі в пошуках забороненої їжі. І пиття. Шоу маст гоу он, як говориться! :) 20 серпня 2015".

Читайте також: З'явилася гра про знищення санкційної їжі в Росії

Нагадаємо, 29 липня цього року президент Росії Володимир Путін підписав указ про знищення продуктів харчування, які намагаються незаконно ввезти в країну з Європейського союзу, США, Канади, Австралії та Норвегії.

Російські текстильники уже встигли запропонувати Володимиру Путіну спалювати контрабандні "ганчірки" з Європи. На думку голови Асоціації Текстильників Росії "знищення незаконно ввезених в нашу країну "ганчірок", може мотивувати до роботи вітчизняне швейне виробництво".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще