У зоні АТО у волинських вояків сталося диво - сухий стовбур у похідній капличці "Всіх святих землі української", на якому висіла ікона Матері Божої, пустив зелені пагони.

Як повідомляє ZIK, про це розказав начальник прес-служби 14-ої окремої механізованої бригади ОК "Захід", лейтенант Влад Якушев.

Зелене листя огорнуло ікону Матері Божої, яка висіла на мертвому дереві.

"Будуючи похідну капличку, ми зрізали верхівки мертвих дубків у посадці та закріпили на них навіс, що прикриває похідну капличку. Ми не зачіпали живих дерев, а використали лише сухі. І ось мертве дерево зазеленіло, причому випустило гілочки саме навколо ікони Божої Матері", – розказав мобілізований священик, майор Микола Гінайло.

Читайте також: Бійці АТО моляться на дитячі малюнки під Донецьком

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Він підкреслив, що інші сухі дерева навколо каплички залишились мертвими.

Військові інтерпретують це, як божий знак, адже вони перебувають під прифронтовим Маріуполем, де точаться бої з терористами.

Нагадаємо, що військові під Донецьком моляться на іконостас з дитячих малюнків.