Цього року в столиці Новий рік святкуватимуть на Софійській та Михайлівській площі, а також на Володимирському проїзді. Про це повідомляє КМДА.

Як зазначили в організаційному комітеті "Folk Ukraine", головну новорічну ялинку прикрасять яблуками, цукерками, льодяниками та пряниками. Родзинкою стане світлодіодна комета, яка летітиме між двома дзвіницями та запалюватиме новорічну ялинку. Біля великого пряникового будиночка, який стоятиме на Софійській площі, облаштують вісім крижаних дитячих гірок.

Поруч із пам'ятником Б.Хмельницькому може з'явитися оглядовий майданчик, а на частині зони фудкорту розташують "Алею шампанського".

Читайте також: Москва почала підготовку до Нового року

Михайлівську площу планують перетворити на велику дитячу зону з атракціонами. Окрім каруселей, тут облаштують велику ковзанку та 15-метрове оглядове колесо. Також планують облаштувати дерев'яний пішохідний міст із різними декоративними елементами, що простягнеться від тротуару Володимирського проїзду до Михайлівської площі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Але, як наголосили організатори, остаточний варіант декорування ялинки українці обиратимуть через інтерактивну гру, яка стартує у жовтні на офіційному сайті проекту. У рамках гри, кияни та гості міста зможуть обрати друзів Святого Миколая, музичний супровід, солодощі та атракціони.