Американський виробник аудіокасет National Audio Company оголосив, що цей рік став кращим з погляду продажу за всю історію компанії - тобто починаючи з 1969 року. Пише Bloomberg.

На думку президента Стіва Степпа, така динаміка пов'язана з активізацією ретроруху. "Ви можете пояснити операційну модель нашої компанії впертістю і дурістю. Але ми дійсно занадто вперті, щоб йти на спокій ", - сказав він.

Читайте також: Учасники Pink Floyd офіційно повідомили про розпад

National Audio Company - найбільший і один з небагатьох виробників аудіокасет, що залишилися в США. У 2014 році компанія продала 10 млн аудіокасет, цього року її продажі зросли на 20%.

"Напевно, найважливіший фактор, що дозволив нам розширювати бізнес швидше, - це популярність ретроруху. У тому, щоб тримати в руках аудіокасету, є щось ностальгічне ", - пояснив Степп.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

National Audio Company має угоди з найбільшими звукозаписними лейблами, такими як Sony Music Entertainment і Universal Music Group, а також ряд невеликих контрактів з інді-групами. Близько 70% продажів компанії припадає на музичні касети, а що залишилися 30% - на чисті. Для виробництва касет компанія досі використовує обладнання 1970-х років.

"У 2014 році ми спостерігали зростання замовлень з боку незалежних груп, яким знову став необхідний теплий аналоговий звук. Сподіваємося, що ця тенденція продовжиться ", - заявила менеджер NAC Сьюзі Браун.