Американець Енді Джордж, який веде популярний блог на YouTube "Як створити все", провів цікавий експеримент. Він вирішив створити бургер з самого початку, тобто самому створити кожен інгредієнт з найпершого етапу його виготовлення.

Джордж посадив на городі овочі та пшеницю для булки, полетів до океану, щоб здобути морську сіль та став бджоляром, адже для справжнього бургера потрібен мед. Він також власноруч вбив курку та подоїв корову для сиру. На все це він витратив 1500 тисячі доларів та шість місяців свого життя.

"Непогано. Шість місяців мого життя пройшли непогано. Так", - зазначив Джордж після того, як скуштував свою страву.

Такий експеримент він назвав викликом для самого себе. Це допомагає Джорджу відчути значимість простих речей. Він також поділився своїм гастрономічним витвором з друзями та родичами.

Читайте також: На 3D-принтері створили 3D-принтер (відео)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наступного разу Енді Джордж хоче з "нуля" пошити собі костюм. Він вже прорахував, що одяг обійдеться йому у 4 000 доларів.