West Japan Railway запустила незвично оформлений швидкісний потяг. Його прикрасили в стилі "аніме".

Про це повідомляє Railway Gazette.

Оновлений поїзд з'явився на маршруті 7 листопада. Таким чином компанія відзначила 40-річчя заснування залізниці Sanyo Shinkansen. Вона з'єднує між собою два найбільших міста західної Японії - Осаку і Фукуока.

Святкове оформлення отримав один з дев'яти поїздів Series 500. Вибір тематики лівреї не випадковий. Причиною такого рішення стало 20-річчя популярного японського телесеріалу аніме Neon Genesis Evangelion, а також на честь коміксів в стилі "манга".

Читайте також: Компостери львівських трамваїв розмалювали під роботи Марії Примаченко (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Салон поїзда також оформили в стилі і колірній гамі серіалу. Дизайнери розробляли малюнок разом з директором і творцем телесеріалу. Потяги, які возять пасажирів на швидкісній лінії Sanyo Shinkansen, розвивають швидкість до 320 км / год. Вони побудовані ще в 1997-98 роках.