Популярний німецький бренд спортивного одягу Adidas разом з організацією Parley for the Oceans представив концептуальну модель кросівок, для виготовлення яких використовували океанічне сміття.

Взуття створили за допомогою технології 3D-друку, пише Експрес. Кросівки продемонстрували на міжнародній конференції COP21, на якій обговорювали питання зміни клімату на планеті.

Дизайнери Adidas використали перероблений пластик і в підошві, і у верхній частині кросівок.

Читайте також: Кросівки мінятимуть дизайн за бажанням власника (відео)

"Разом з Parley for the Oceans ми почали вживати заходи зі створення екологічно чистих матеріалів і вводити нові технології", - сказав член виконавчої ради Adidas Group Ерік Лідтке.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Очікується, що компанія виготовлятиме взуття за індивідуальними мірками. Відвідувачам доведеться прямо у магазині декілька хвилин пробігтись по біговій доріжці. Це допоможе зробити точний зліпок стопи для створення унікальної підошви.