Фотографії смішних тваринок довгий час залишалися непоміченими в серйозних виданнях, проте цього року Пол Джонсон-Гікс вирішив змінити історію, пише Знай, з посиланням на boredpanda.

Він започаткував конкурс Comedy Wildlife Photography Awards, тобто змагання серед фотографів на найсмішніший знімок живої природи.

Як відомо, конкурсів без призів не буває, а такий поважний конкурс повинен мати дійсно солідні призи.

Читайте також: Як лисиця обдурила оператора (відео)

Таким чином, переможець конкурсу, якому вдасться вразити всіх найдивакуватішою світлиною тваринки отримає тижневе сафарі по півдню Танзанії, що в Східній Африці. А щоб йому було чим працювати, Пол Джонсон-Гікс подарує щасливчику ще й камеру Nikon D750 (який коштує щонайменше аж 45, 499 грн) та лінзу 24-85mm до нього.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Якість і кількість заявлених фотознімків була фантастичною!", - говорить суддя конкурсу та британський комік Х'ю Денніс.

"Усі фіналісти конкурсу повинні пишатися собою, так само як і тваринки, яких підловили на знімках. Шкода, ми не можемо їм про це повідомити", - додав він.