Співачка та телевізійна ведуча Ольга Третьяченко, яку більше знають під псевдонімом " Lela", стала дівчиною року за версією чеського чоловічого глянцю Playboy. Про це пише газета Експрес.

Такий вибір став для Ольги справжньою приємною несподіванкою. Повідомляється, що Третьяченко вже не вперше знімається для Playboy у різних країнах Європи, а у 2016 році її обличчя прикрашало видання "Найкрасивіші українки".

Читати також: Котик на потилиці: нові тренди зачісок (фото)

Третьякова на сьогодні входить до найбажаніших українських наречених, має своє музичне шоу, в якому співпрацює із хореографом Андрієм Царем. Ольга любить подорожувати, активно займається спортом, обожнює слухати та створювати музику.

У свої 20 років, вона володіє неабиякими статками, є повністю самостійною та впевнено дивиться в майбутнє. Свого часу Ольга красувалась на обкладинці українського журналу XXL Ukraine.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще