Британка Піппа Бренем та її чоловік переїхали до нового будиноку рік тому. Жінка більше за все хвилювалась через сходи, щоб її маленька донечка могла безпечно пересуватись, тому перетворила їх на витвір мистецтва.

Як пише BuzzFeed, Піппа спочатку хотіла обклеїти сходи м'якими подушечками, але зрозуміла, що це коштуватиме надто дорого. Тоді вона вирішила самостійно пофарбувати їх та зробити більш м'якими. Таким чином матір не лише перетворила сходи на бібліотеку, а й зекономила гроші.

Тепер донечка Піппи безпечно бігає з другого поверху на перший і навпаки. Сходи мають чудовий вигляд - їх прикрашають "Хоббіт", "Гра престолів" та найкращі книги Стівена Кінга.

Читайте також: Крилаті шарфи від японського дизайнера (фото)

До речі, японський дизайнер створив неймовірні шарфи у стилі фентезі. З ними дівчата перетворюються на казково красивих метеликів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще