Соціальна мережа ВКонтакте оновила розділ Музика на всіх платформах. У новому розділі Музика в Вконтакті ввели платну підписку і додали рекламу в мобільних додатках для iOS і Android. Самим "довгоочікуваним" для користувачів стала відмова від кешування музики в мобільному додатку на Android для прослуховування її в офлайн.

Можливість збереження для прослуховування музики в офлайні буде доступна через додаток Boom в платній версії. Вартість передплати для України становитиме 85 грн в місяць. Оформлення платної підписки також відключить рекламу в музиці ВКонтакте на всіх платформах.

У новому розділі аудіозаписів у ВКонтакте користувачі і спільноти зможуть створювати плейлисти і ділитися ними через особисті повідомлення або на сторінках груп і спільнот.

Сервіс музичних рекомендацій також переробили. Тепер він зможе аналізувати вже прослухані треки. А рекомендовані виконавці і треки зібрали по підгрупах: музика друзів, плейлисти спільнот, нові альбоми і молоді виконавці. У самих треках тепреь будуть відображатися їх обкладинки.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що ВКонтакте запускає власного оператора мобільного зв'язку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще