Представник "Народного фронту" Юрій Береза ​​попросив дозволу виступити військовослужбовцям.

"Я хочу запросити поліцейських в цей зал, щоб вони розповіли, що відбувалося вчора, як народний депутат дозволяє собі вести по відношенню до правоохоронців. Там все люди, які пройшли війну, всі поранені. Тому я прошу, пані голова, пустити в зал і надати право на виступ бійцям Національної гвардії і представникам Національної поліції", - сказав Береза, передає LB.ua.

Оксана Сироід не дала на це дозвіл і закрила засідання парламенту.

Незважаючи на це, людей в камуфляжі в зал завів Антон Геращенко.

Депутат Володимир Ар'єв написав, що на трибуні виступають правоохоронці, які постраждали вчора під час бійки з блокадниками.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правоохоронці, які постраждали вчора нині на трибуні ВР

Posted by Volodymyr Ariev on Wednesday, 15 March 2017

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на блокпосту біля Слов'янська в Донецькій області між правоохоронцями та активістами блокади Донбасу виник конфлікт, який переріс у бійку. За версією волонтерів, у Слов'янську на блокпосту народного депутата і одного з організаторів блокади Донбасу Володимира Парасюка разом з іншими блокаторами побили силовики і отруїли газом.

У свою чергу глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін стверджує, що призвідниками виявилися саме блокадники, особливо активно поводився нардеп Парасюк. "Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту, ображали і принижували поліцейських: ви всі донецькі сепаратисти", - написав глава поліції.