Призначення Марії Гайдар заступником голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі є продовження політики Майдану. Вона спрямована на припинення протистояння між україномовним та російськомовним населенням.

Про це повідомив координатор парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" і народний депутат Юрій Луценко в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

"Я зустрічався з Міхо місяць тому і вже тоді був зачарований його української помічницею Юлею Марушевський. Розумна, красива, переконана і дуже енергійна! І тоді ж він познайомив мене з Марією Гайдар", - зазначив нардеп.

Вона, за його словами, справила враження недосвідченого новачка.

"Я намагаюся дати сигнали всім верствам громадянського суспільства Одеси. І тим, хто позиціонує себе як майданівські і тим, кому важливо почути про підтримку політики Києва з вуст російської опозиції", - відповів Саакашвілі на фразу Луценка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Гайдар уже готова відмовитися від російського громадянства

Також Луценко додав, що сенс подібних призначень - показати необхідність реформ в країні.

"Напевно, це і є сенс цього призначення - дати для всієї, дуже різною Одеси, загальний меседж про необхідність реформ", - підкреслив він.

Луценко підкреслив, що політика припинення протистояння в суспільстві на мовному ґрунті спрямована на тих, хто збирається жити в Україні.