Представник Центру сприяння звільненню заручників при СБУ Юрій Тандіт призначений новим радником глави Служби безпеки України Василя Грицака. Про це заявила на брифінгу в п'ятницю речниця СБУ Олена Гітлянська.

"Хочу вам представити нового радника голови Служби безпеки Юрія Тандіта, який буде займатися питаннями інформаційної політики, зв'язків з громадськістю", - сказала Гітлянська.

Речниця СБУ підкреслила, що Тандіт також продовжить роботу щодо звільнення військових, які потрапили до рук бойовиків "ЛНР" і "ДНР".

Зазначимо, раніше радником глави СБУ був Маркіян Лубківський, однак він пішов з СБУ після відставки Валентина Наливайченка.

Читайте також: Затримали бойовика "ДНР", який вирощував коноплю (відео)

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо також, що раніше Тандіт в ефірі одного з політичних ток-шоу повідомив, що екс-глава СБУ Валентин Наливайченко оформив собі статус учасника бойових дій.

У свою чергу Лубківський заявив, що Наливайченко законно отримав статус учасника бойових дій. Однак після цього Наливайченко відмовився від статусу учасника бойових дій.