За фактом виявлення фальшивих печаток виборчих комісій округу №205 міста Чернігова порушено кримінальну справу. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в Facebook.

"Вранці МВС отримало оперативну інформацію про перевезення фальшивих печаток виборчкомів і документів громадянином. Підготувалися і провели операцію по затриманню. При затриманні громадянина Н. оперативники виявили близько 130 накладок для печаток виборчкомів 205 округу", - написав міністр.

За словами Авакова, представники конкуруючих штабів, нардепи прибули на місце і своєю активністю заважають документувати процес.

"Порушено кримінальну справу за ст. 358 ч. 1. Злочин документується. Пропонуємо всім, кому що-небудь відомо по реалізації цього виборчого шахрайства - негайно дати цю інформацію в УВС Чернігівської області безпосередньо заступнику міністра Сергію Яровому, що знаходиться в Чернігові", - заявив Аваков.

Читайте також: У Чернігові затримали машину з фальшивими печатками виборчих дільниць (фото)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Міністр також упевнений, що в окрузі одним зі штабів за допомогою фальшивих печаток готувалася фальсифікація голосування.

"І хоча поки ще йде розгляд, зрозуміло одне - на виборах у 205 окрузі одним зі штабів за допомогою цих фальшивих печаток виборчкому готувалася фальсифікація голосування", - додав Аваков.