Сьогодні в Київському районному суді Полтави почалося чергове слухання у справі мера Харкова.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

Адвокат Геннадія Кернеса попросив скоротити тривалість засідання до двох годин через те, що в залі присутня велика кількість журналістів, також в приміщенні зачинені вікна, кондиціонер не справляється з охолодженням.

"Якщо я мовчу, що мені хочеться в туалет, то це не означає, що не хочеться. У залі суду немає туалету для візочників", - заявив Кернес.

Захист мера Харкова зазначив, що такі умови принижують Кернеса і погано впливають на його здоров'я.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підтримати Кернеса в зал засідання прийшов екс-регіонал Михайло Добкін. На засіданні присутній також Валерій Писаренко.

Читайте також: Кернеса під судом зустріли клоуни

Перед судом проходить мітинг проти Кернеса, в ньому беруть участь члени "Батьківщини" та активісти Автомайдану. Один з мітингувальників Олександр Масюк погрожує привести Геннадія Кернеса в СІЗО на повідку.

Бійці "Полтавської Січі" стежать за порядком на мітингу.

Місцеві жителі принесли ляльку Кернеса, поставлену в клітку. Після закінчення суду, вони штурмували будівлю і хотіли особистої зустрічі з мером Харкова.

Нагадаємо, що Геннадія Кернеса звинувачують у викраденні людей, тортурах і замаху на вбивство під час подій на харківському Евромайдане. Якщо його причетність до злочинів доведуть, він може сісти на 10 років.