Напередодні розгляду в Раді Безпеки ООН резолюції щодо катастрофи рейсу MH17 хакери зламали Twitter-акаунт постійного представника України при ООН Юрія Сергеєва.

"Шановні фоловери, сьогодні мій твіттер-акаунт було зламано. Ми працюємо над його відновленням. Здогадайтеся, кому це вигідно напередодні завтрашнього голосування в РБ? Дякую усім за підтримку", - написав Сергеєв на своїй сторінці у Facebook.

Раніше дипломат писав у соцмережах, що блокування резолюціі MH17 – це спроба Росії "приховати правду будь-яким способом".

Читайте також: Хакери зламали Twitter Адміністрації президента

"Росія в ООН знаходиться у стані цугцвангу. Вона намагається влізти в процесс, щоб його зруйнувати зсередини. У нас є запасні варіанти", - повідомив Сергеєв.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сьогодні міністр закордонних справ України Павло Клімкін відбув до США. Мета поїздки - просування резолюції про створення трибуналу для переслідування винних у катастрофі рейсу MH17.

29 липня на голосування в Раді Безпеки ООН мають винести проект резолюції про створення трибуналу для розслідування катастрофи.