Президент України Петро Порошенко призначив Івана Гнатишина надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Молдова. Відповідний указ №456 від 28 липня опублікований на сайті глави держави.

"Призначити Гнатишина Івана Миколайовича надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Молдова", - сказано в указі.

Іван Гнатишин народився 20 червня 1951 р. в с. Вашківці Сокирянського району Чернівецької області. Закінчив Чернівецький житлово-комунальний технікум (1974) і Чернівецький державний університет (1980).

Читайте також: Посол США попередив про загрозу нападу на Маріуполь

У 1996-2000 роках - надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Молдова.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

З 2000 по 2004 р. працював в апараті МЗС України. З 2004 по 2006 - надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Словенія.

З листопада 2007 р. до лютого 2011 р. - заступник міністра закордонних справ України.

До призначення послом в Молдові обіймав посаду головного радника міністра закордонних справ України.

Нагадаємо, 10 липня Президент України Петро Порошенко призначив Валерія Чалого надзвичайним і повноважним послом України в Сполучених Штатах Америки.