Міністерство закордонних справ заявляє, що має докази застосування російськими правоохоронцями тортур до заарештованого в Росії українського режисера Олега Сенцова. Про це на брифінгу повідомила речник МЗС Мар'яна Беца.

"Ми маємо в своєму розпорядженні докази застосування тортур до Сенцова під час його затримання в анексованому Росією Криму", - заявила вона.

Крім того, МЗС має докази застосування тортур до одного зі свідків у цій справі для примусу його до звинувачення Сенцова.

Читайте також: Суд дасть Савченко 25 років в'язниці – адвокат Новіков

Нагадаємо, міністр закордонних справ Павло Клімкін закликає Європейський Союз сприяти об'єктивному проведенню судових розглядів над депутатом Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Надією Савченко та режисером Олегом Сенцовим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще