Навколо Горлівки зафіксовано зростання інтенсивності ворожого вогню та частоти застосування великокаліберних гармат.

Про це на брифінгу заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Точки найбільших обстрілів - село Миколаївка, що на півдорозі з Горлівки в Артемівськ, Майорськ і селища Ленінське Дзержинської міськради", - зазначив Лисенко.

Читайте також: Нові обстріли Авдіївки та Станиці Луганської (фото)

За його словами, залишається незмінною бойова обстановка в районі Донецька. Обстріли та ворожі провокації не припиняються по всій лінії фронту від Авдіївки до Мар'їнки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Окрім житлових кварталів та території зруйнованого Донецького аеропорту, противник використовує для ведення та корегування вогню терикони, а також великі зелені насадження - ліси, парки та навіть кладовища у чотирьох західних районах Донецька.

Крім того, прес-служба прокуратури Донецької області повідомила, що під час нічного артобстрілу м.Дзержинська, крім двох цивільних, загинув також український військовий.

Під час артобстрілу, який прокуратура кваліфікує як теракт, також було поранено 35-річну жінку, зруйновано житлові будинки, пошкоджено інфраструктуру міста та двох шахт.