Президент РФ Володимир Путін негативно ставиться до екс-президента України Віктора Януковича і звинувачує його в перемозі Революції Гідності.

Про це розповів виданню "Главное" депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов.

"Наскільки я знаю, Путін не поважає Януковича. Він вважає, що той сам винен в тому, що сталося. Росія теж намагалася впливати на це з боку, але Янукович просто провалив цю державну задачу", - розповів депутат.

За його словами, Путін звинувачує Януковича в непослідовних діях. "Його український колега то хотів розганяти Майдан, то починав переговори з мітингувальниками, а потім взагалі вирішив втекти за кордон. Путін вважає, що "пацани так себе не ведуть" і вельми розчарований в Януковичі", - розповів Пономарьов.

Читайте також: Азаров створює "уряд України" у вигнанні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Він додав, що в Кремлі зрозуміли, що використовувати Януковича неефективно.

"Путін спочатку планував використовувати Януковича. Але зараз це малоймовірно. Минуло багато часу. Янукович поводився пасивно ... У Кремлі вже зрозуміли, що використовувати Януковича неефективно", - сказав Пономарьов.