Більшість фракцій коаліції домовилися провести позапланове засідання Ради в серпні.

Про це розповіли в прес-служба парламенту.

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман оголосив про готовність скликати нардепів для проведення пленарного засідання, як тільки фракції коаліції узгодять це питання.

"Від більшості фракцій коаліції, а також від фракції "Опозиційний блок" надійшли відповіді, в більшості з яких пропонують продовжити роботу народних депутатів з виборцями в округах, а пленарні засідання запланувати провести в серпні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Скільки партій долають прохідний бар'єр на місцевих виборах – соціологи

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також 27 липня до спікера Ради звернулася "Радикальна партія Олега Ляшка" з пропозицією провести позачергові збори парламенту 30-31 липня.

"Фракція, зокрема, запропонувала під час цих засідань заслухати керівництво Збройних Сил України, а також розглянути цілий ряд кадрових питань", - прокоментували звернення в парламенту.

Відповідний лист перенаправили главам інших фракцій, але поки він не отримав одностайного відгуку.

"Фракції коаліції зараз продовжують консультації щодо узгодження можливої ​​дати найближчого пленарного засідання та відбору змістовних питань для включення до порядку денного", - зазначили у повідомленні.