Колишній начальник МВС Донецької області Роман Романов, який здавав Донецьк сепаратистам в березні 2014 року, прекрасно почувається зараз у Києві.

Про це написав народний депутат Єгор Фірсов на своїй сторінці Facebook.

Фірсов зустрів Романова в клубі "Спортлайф".

"Я думав, що він давно в Росії чи в Донецьку, але виявилося - ні, прекрасно почувається в столиці. У спортклуб Роман Романов приїхав на своєму позашляховику "Фольксваген Туарег". Помилки бути не може - тут іменний номер. На ньому ініціали міліціонера і дата його народження - 24 вересня. Вартість такого автомобіля стартує від 1,6 млн гривень. Непогано, для співробітника міліції. Напевно, росіяни гідно платять тим, хто їх обслуговує", - написав народний депутат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Ахметов спростував звинувачення в тероризмі

"Я не пропустив нагоди нагадати Романову, що пам'ятаю про нього. У відповідь він сказав, що історія все розставить по місцях. Я теж дуже сподіваюся, що це станеться. Людина, на якій лежить відповідальність за зраду і загибель тисяч українських жителів не повинна розсікати по столиці на елітному автомобілі", - додав Фірсов у своєму повідомленні.

Також, Фірсов додав відео, як Роман Романов здавав захоплену Донецьку ОДА російським бойовикам.