У Харкові біля будівлі Головного управління юстиції, мітингарі вимагали зареєструвати обласну організацію партії "Опозиційний блок".

В акції взяли участь близько 500 жителів міста й області. Учасники тримали плакати "Закон один для всіх", "Даєш законну реєстрацію", а також скандували: "Реєстрація", "Опозиція", "Геть свавілля", повідомляє прес-служба.

Михайло Добкін, разом із Дмитром Колєсніковим і Сергієм Дунаєвим, майже годину не могли потрапити до будівлі облуправління юстиції. Коли ж вони туди увійшли, з'ясувалося, що нікого із співробітників на місці не було.

Читайте також: Добкін прийшов у суд підтримати Кернеса (фото)

Депутати склали петицію, в якій висловили обурення подіями.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Цю петицію ми передали охороні прем'єр-міністра, який перебував у місті, але нас до нього теж не пустили. Сподіваюся, охорона передасть нашу петицію, і пан Яценюк, який приїхав до Харкова попіаритися в черговий раз на новій поліції, дасть доручення розібратися, чому в регіоні коїться правове беззаконня, а його підлеглі поводяться так нахабно і зухвало", - наголосив Добкін.

Слід зазначити, що паралельно відбувався пікет під прапорами "Правого сектора", в якому взяли участь близько 50 осіб.