Фігурант конфлікту у Мукачевому, скандальний нардеп Ланьо, повернувся на Закарпаття 30 липня.

За неофіційною інформацією, він провів близько тижня в Італії на морі разом із сім'єю, передає Mukachevo.net. Туди він поїхав 22 липня, залишивши Україну з другої спроби. Перша, яка сталася 17 липня, була невдалою.

Цю інформацію повідомила низка місцевих ЗМІ з посиланням на депутата особисто, - наголосило видання, зауваживши, що пізніше це підтвердили в оточенні Ланьо.

Як повідомлялося раніше, у Мукачевому 11 липня сталася стрілянина. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між учасниками Правого сектору і людьми з оточення народного депутата Ланьо. За версією представників ПС, Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки вони почав заважати потокам контрабанди.

Читайте також: Викрили нарколабораторію нардепа Ланьо, яку маскували під пельменний цех

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 255 Кримінального кодексу України - створення злочинної організації та ч. 3 ст. 258 - терористичний акт.