Печерський суд подовжив утримання під домашнім арештом колишньому депутату, екс-голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову до 30 вересня.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на його адвоката Олександра Мельникова.

"Прокуратура оголосила про завершення досудового слідства, і Єфремов на цьому тижні почав ознайомлюватись з матеріалами досудового розслідування", - повідомив адвокат.

За його словами, у справі кілька десятків томів і з ними повинні ознайомитись ще інші фігуранти, котрі проходять за цим кримінальним провадженням.

Читайте також: Єфремов під вартою ще на місяць

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, правоохоронці затримали Єфремова в Києві 14 лютого. За словами Генерального прокурора України Віктора Шокіна, Єфремов підозрюється у зловживанні службовим становищем при обтяжливих обставинах та службовому підробленні.

17 лютого Єфремов вийшов на свободу під заставу в сумі 3,6 млн гривень. Єфремова підозрюють у розпалюванні національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, що спричинили тяжкі наслідки у вигляді масової загибелі людей.