В Інтерполі вважають переслідування голови Одеської обладміністрації таким, що суперечить статуту організації, повідомили в прес-службі.

Зокрема, у відповідь на дії уряду в Тбілісі, керівний орган Інтерполу в Ліоні прийняв рішення, що будь-яке переслідування колишнього Президента Грузії неприпустиме, оскільки це суперечить статуту Інтерполу і мало б ознаки політичного переслідування.

Відповідні листи розіслані всім національним бюро - членам Інтерполу.

Читайте також: Прокуратура заважає вкладенню $ 80 млн у будівництво торгового центру - Саакашвілі

У свою чергу, Головна прокуратура Грузії знову має намір звернутися в Інтерпол з вимогою оголосити екс-президента в міжнародний розшук, пише ТАСС.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Україна відмовляється від екстрадиції на батьківщину екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі та екс-міністра юстиції країни Зураба Адеішвілі.