Німецький канцлер Ангела Меркель збирається взяти участь у наступних виборах в 2017 році, тобто поборотися за свій пост учетверте.

Про це передає з посиланням на власні джерела німецьке видання Der Spiegel.

Повідомляють, що Меркель вже обговорювала це з керуючим директором Християнсько-демократичного союзу Клаусом Шюлером і секретарем цієї партії Петером Таубером.

За даними німецького видання, про висунення кандидатури Ангели Меркель на посаду Федерального канцлера вчетверте оголосять на початку 2016 року.

Читайте також: На опері "Трістан та Ізольда" Ангела Меркель впала зі стільця

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що на початку липня WikiLeaks опублікував інформацію про те, що Агентство нацбезпеки США протягом декількох десятиліть прослуховувало ключові телефонни німецького керівництва, зокрема стежило за трьома канцлерами Німеччини.

Також WikiLeaks розмістив розшифровку переговорів Ангели Меркель, перехоплених АНБ. "Опубліковані сьогодні відомості показують, що більшість американських політиків з вищих ешелонів влади були в курсі планів канцлера Ангели Меркель про подолання міжнародної фінансової кризи і проблем банків єврозони. Її приватні погляди на позицію Обами щодо іранської ядерної програми також потрапили до рук співробітників АНБ, коли був перехоплений розмова Меркель з наслідним принцом ОАЕ Мухаммедом аль-Нагаяном ", - йдеться на сайті WikiLeaks. Ця розмова мала місце в березні 2009 року.