У Дніпропетровську активісти волонтерської організації "Перемога" з криками "Ганьба!" зустріли колишню суддю Печерського суду Києва Оксану Царевич. Туди вона приїхала для участі у круглому столі під назвою "Нова антикорупційна політика".

У Twitter організації Автомайдан розповіли, що скандальна суддя вже давно має сидіти за гратами, а замість того створює нову "антикорупційну" політику. Активісти на зустрічі "відправляли" Царевич у в'язницю та нагадали про скоєні нею злочини.

Оксана Царевич приймала закони, які учасники руху Автомайдан називають справжньою репресією, під час революції взимку 2014 року.

Читайте також: Наступ російсько-терористичних військ може початися в серпні - експерт

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у травні цього року прокуратура направила звинувачення на адресу Царевич до Вінницького суду з вимогою позбавити її волі на півроку. Суддя не задовольнив вимогу прокурорів і зараз Царевич перебуває на свободі.