Печерський райсуд Києва прийняв ухвалу про накладення арешту на нерухомість Олексія Азарова у місті Ольбія на острові Сардинія (Італія).

Зокрема, суд постановив арештувати два будинки та банківський рахунок компанії "Agosto 2012 s.r.l.", яка їх придбала, пишуть Наші гроші.

Арешт на активи сина прем'єр-міністра-втікача Миколи Азарова накладено в рамках досудового розслідування за підозрою у незаконному збагаченні.

Встановлено, що у 2012-2014 роках Олексій Азаров, будучи народним депутатом, отримав із невстановлених слідством джерел 7,70 млн євро, 600 тис. швейцарських франків і 0,5 млн доларів. Надалі ці кошти було розміщено у банках Швейцарії, Італії та князівства Ліхтенштейн.

При цьому Азаров-молодший з метою приховання свої дійсних доходів у 2012-2014 роках задекларував всього 19,65 млн грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Азаров створює "уряд України" у вигнанні

Будинки, які арештував Печерський суд, розташовані в районі затоки Марінелла. Цю нерухомість придбала пов'язана з Азаровим-мл. компанія "Agosto 2012 s.r.l." в грудні 2012 і вересні 2013 року.

Восени минулого року італійська поліція вже накладала арешт на цю нерухомість.